avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Pentru dosarul de dubla cetatenie franceza -romina ,am ...
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Pentru dosarul de dubla cetatenie franceza -romina ,am nevoie de certificatele parintilor ,amindoi sint decedati ,si francezi vor la dosar certificatele de nastere ,ce pot face sa le obtin?,Multumesc

Parinti mei sint decedati si eu am nevoie pt.dosarul de cetenie franceza-romina,certificatele lor de nastere ,unde ma adresez? MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 21:46, 21 Martie 2018
Se poate obtine un duplicat, de la serviciul de stre civila. Puteti merge personal sau sa imputerniciti un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere Mirela801 Mirela801 buona ziua, Am o problema foarte complicata si nu stiu cum pot rezolva. Sper foarte mult ca cineva ma poate ajuta . M-am nascut in Rominia in anul 1980. In ... (vezi toată discuția)
Preschimbare certificat de nastere adrian ioan adrian ioan buna seara,as dori sa stiu ce acte am nevoie ptr. preschimbare certificat de nastere (vezi toată discuția)
pierdut certificat nastere si certificat casatorie iuli113 iuli113 nu gasesc niciunde in casa certificatul de nastere si certificatul de casatorie a unei persoane nascute in anul 1929 si casatorita in 1956 ,cum pot face ca sa ... (vezi toată discuția)