avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificat de naștere pierdut
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificat de naștere pierdut

Certificat de naștere pierdut. Salutare la toți,deci am o întrebare căreia nu-i pot găsi răspuns ????am nevoie de certificatul de naștere a bunicii dar din păcate acesta a fost ars încă cu mult timp în urmă (bunica a decedat)ce pot face și unde trebuie să mă adresez pentru a regăsi sau scoate din noi o copie a certificatului ei????am mai auzit ca este nevoie de scos din arhiva
Ultima modificare: Miercuri, 29 Ianuarie 2025
Ionpereu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 13:00, 29 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteți obține un duplicat al certificatului de naștere al unei persoane decedate.
Duplicatul la orice act civil, se îmânează numai personal titularului.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Ianuarie 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat deces Silviu Gabriel Silviu Gabriel Pot obtine un duplicat sau copie de pe certificatul de deces al bunicului? Bunicul meu a locuit in Vaslui, eu locuiesc in Vâlcea, din păcate eu nu cunosc ... (vezi toată discuția)
Eliberare extras certificat bunic decedat razboi buna ziua, bunicul meu este decedat in prizonierat in al 2 lea ... MAYA2 MAYA2 Buna ziua, Bunicul meu este decedat in prizonierat in al 2 lea razboi mondial. In incercarea de a identifica locul decesului (acces la arhivele nationale ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune - lipsa documente malina_13 malina_13 Buna ziua, In 1983 se incheia un certificat de mostenitor dupa strabunicul sotului, certificat in care mostenitorii erau strabunica (1/4) si bunicul lui ... (vezi toată discuția)