avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina zgariata in parcare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina zgariata in parcare

am gasit masina zgariata in parcare,probabil cu o cheie.am nevoie de dovada pt a o repara?in regulamentul rutier nu am gasit decat art 80 care spune ca trebuie dovada daca masina a fost avariata in alte situatii decit un accident de circulatie insa o zgirietura reprezinta avarie?.multumesc
Nu aveti nevoie de dovada pentru a o repara.
Numai bine
Ultima modificare: Duminică, 25 Octombrie 2009
COSMIN GEORGE ROMAN, Evaluator
Daca doriti sa o reparati pe CASCO aveti nevoie de dovada de repartie emisa de Politie. Respectiva dovada este valabila 30 de zile de la data eliberarii.
Daca vreti sa o reparati in regie proprie nu aveti nevoie de acea dovada.
multumesc
mai aveti o alternativa:plingere la sectia de politie din zona unde ati parcat pt.distrugere art.217 c.p.
politia considera lucrare cu autor necunoscut si vi se elibereaza o dovada in baza careia puteti repara masina...cu forte si bani personali

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina zgîriata pe strada,obtinere dovada politie Croos Croos Acum cca.o luna ma loveste la semafor o alta masina în spate,merg la asigurare încheiem actele necesare,dar mai deschid un dosar pe casco,pentru alte mici ... (vezi toată discuția)
Am gasit masina lovita in fata casei, cum procedez? cata-bog cata-bog Buna ziua. Mi-am gasit masina ce era parcata in fata casei, lovita si zgariata. Nu stiu cine a lovit-o deci nu o pot repara pe asigurarea vinovatului. Eu am ... (vezi toată discuția)
Permis auto buzdu buzdu Saptamana trecuta am stat de vorba cu un domn ( organ de polizie) care imi spunea ca, chiar si in cauzul unui accicent din care rezulta moartea unei persoane, ... (vezi toată discuția)