avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... salariu brut pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

salariu brut pensionare

sunt pensionat pe caz de boala si am zis sa aduc la casa de pensii salariu brut de unde am lucrat ca sa imi recalculeze pensia
am vorbit cu un fost coleg care a depus si el adeverinta cu salariu brut si mi-a zis ca nu rezolv nimic decat prin instant de judecata
el a depus adeverinta si a primit raspuns ca nu se poate ca asa e legea
a facut contestatie si cu raspunsul primit a actionat in judecata casa de pensii
este normal asa ceva
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:05, 24 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da.
Asta este procedura.
Si eu ce sa fac sa actionez in judecata sau sa astept legea pensiilor

Carp Mircea a scris:

Da.
Asta este procedura.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Procedura:
Depuneti cerere de recalculare cu luarea in calcul a adeverintei
Dupa primitra deciziei de respingere/recalculare depuneti contenstatie
Asteptati 2 luni, apoi puteti deschide actiune in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiei pentru veniturile realizate in acord global si veniturile din prime adonisvigalex adonisvigalex Am iesit la pensie la limita de varsta in 28.03.2010 conform legii 19/2000. La stabilirea pensiei nu au luat in calcul si veniturile realizate in ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie pe baza de salarii brute. pop_ro57 pop_ro57 Am solicitat la Casa de Pensii recalcularea pensiei pe baza de salarii brute. Am dus o adeverinta de la locul de munca cu aceste salarii. Casa de pensii mi-a ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri calcularea punctului de pensie ioanageorgeta122 ioanageorgeta122 Am primit de curand Decizia de Pensionare si mi se aduce la cunostinta ca doua dintre adeverintele de venituri depuse nu au fost luate in calcul la stabilirea ... (vezi toată discuția)