avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Executare silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Executare silita

Am primit acasa somatie ..daca nu platesc intreaga suma de 33000 lei la un credit cu buletinul....in 15 zile ..incepe executarea silita.eu sunt angajat si castig 2200 lei/luna.apartamentul este proprietatea sotiei .eu nu am bunuri pe numele meu.spuneti - mi va rog cum voi plati datoria creditului sau care sunt urmarile!!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:31, 22 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exectuorul judecatoresc va pune poprire pe salariu,pana la o treime din venitul lunar net[Art.729(1)b)NCPC]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot patii daca nu am platit rata la banca Eduard41 Eduard41 Am o rata la banaca raifaisen din 2010 si nu am putut plati ratele. Era pe sase ani si anul aceata in martie era gata creditul. Ce pot patii nu am nimic pe ... (vezi toată discuția)
Executarea firmei si a avalistului unui bo refuzat sagitarius-snc sagitarius-snc Buna ziua, Ma puteti lamuri asupra unui lucru, va rog: BO avalizat de administratorul unui SRL dar a fost refuzat la plata astazi si urmeaza sa se treaca ... (vezi toată discuția)
Poprire lucianmarina1984 lucianmarina1984 Buna ziua am un credit neachitat si am fost transferat la Kruk eu castig in jur la 1600 de lei cu tot cu bonusuri iar dansii vor sa imi opreasca o treime. ... (vezi toată discuția)