avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ce pot patii daca nu am platit rata la banca
Discuție deschisă în Executare silită

Ce pot patii daca nu am platit rata la banca

Am o rata la banaca raifaisen din 2010 si nu am putut plati ratele. Era pe sase ani si anul aceata in martie era gata creditul. Ce pot patii nu am nimic pe numele meu. Lucrez am un salar de 1500 ron in mana si patru coii. Ve pot patii?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:57, 2 Aprilie 2017
Banca prin executorul judecatoresc va poate pune poprire pe salariu pana la o treime din venitul lunar net.[Art.729(1)b)NCPC].
Banca a predat la un recuperator. Am primit acasa o hartie de la ei. De la banca nu am primit nimic in acesti ani. La ce ma pot astepta?
La, cu executorul judecătoresc la ușă..., ați primit deja răspunsul mai sus la ce să vă așteptați.
Doar că recuperatorii sunt mult mai fermi și mai "agresivi" decât banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecată - recuperare viorel77 viorel77 Am de recuperat cheltuieli de judecată. Am făcut cerere la executorul judecătoresc. Acesta a cerut toate datele de la ANAF a pârâtei, din date reiese că ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu asistent personal flav9 flav9 Buna ziua, Am un credit nevoi personal la o banca ,intre timp nu am mai platit ratele pentru ca au fost 3-4 luni in care Primaria a fost in inposibilitate de ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu HoriaV33 HoriaV33 Buna seara, Am avut o datorie neachitata la banca, m-am chinuit o perioada cu ratele, in cele din urma am o poprire pe salariu, conform legii. Eu practic ... (vezi toată discuția)