avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificatul de nastere tip vechi
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificatul de nastere tip vechi

Imi puteti spune va rog,daca cerfiticatul meu de nastere,fiind tip vechi il pot folosi la ambasada romaniei din cipru pentru a obtine certificatul de nastere al copilului?Mai sunt valabile certificatele vechi?
Cel mai recent răspuns: ContSters466354 , utilizator 22:27, 23 Martie 2018
La noi sunt valabile. S-ar putea ca la ei sa nu mai fie. Teoretic ar trebui sa aveti un certif. de tip nou, international, apostilat de prefectura cu apostila de la Haga.
Va recomand sa obtineti duplicatul certificatului de nastere in format nou prin intermediul unei imputerniciri facute la Consulatul Romaniei din Nicosia si apoi sa solicitati certificatul copilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie in cipru iu2llia iu2llia buna ziua. vreau sa stiu ce acte am nevoie pentru casatoria in cipru cu un cetatean din bangladesh. va multumesc (vezi toată discuția)
Certificat de nastere tip vechi ContSters295659 ContSters295659 Buna seara,as dori informatii despre schimbarea certificatului de nastere vechi cu certificat tip nou.Eu locuiesc in Italia si as dori sa stiu daca pot cere ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere in olanda bufa bufa Pentru ca certificatul meu de nastere sa fie valabil in strainatate ,in Olanda,cum trebuie sa prochedez ? Multumesc (vezi toată discuția)