avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua!
Daca am lucrat 11 ani la o firma si mi-am dat demisia,iar dupa doua saptamani m-am reangajat la o alta firma si mi se desfiinteaza postul de lucru pot lua somaj?Intre timp daca raman insarcinata in somaj pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului?Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere copil Mihai Dima Mihai Dima Buna ziua, Viitoare mea soție a ramas însărcinată pe data de 10 octombrie 2018,ea a lucrat la o firmă de transporturi timp de 2 luni,apoi si-a dat ... (vezi toată discuția)
Vor sa plec dupa cic baxig baxig Buna seara, In data de 16 iulie baietelul meu a implinit 2 ani.Ar fi trebuit sa ma intorc la munca dar neavand cu cine sa-l las acasa, fiind prea mic pentru ... (vezi toată discuția)
Somaj daca esti insarcinata? grecescu_andreea grecescu_andreea Buna seara!Sunt angajata unei firme in data de 16.10.2008 pe postul de economist la jumatate de norma.De curand am aflat ca sunt insarcinata in 3 luni ... (vezi toată discuția)