avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL-SUSPENDARE CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL-SUSPENDARE CIM

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: Am operat si transmis o absenta nemotivata si incetarea suspendarii . La cateva zile am primit concediu medical . Exista o solutie de a corecta absenta nemotivata ? Multumesc foarte mult pentru raspuns!O zi buna!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:55, 23 Martie 2018
Nu mai exista , odata ce a fost operata incetarea suspendarii c.i.m.
Si cum procedez cu certificatul medical? Si totusi exista buton de corectie pot sa modifica ziua de sfarsit sa coincida cu ziua de inceput. Multumesc anticipat!
Odata cu incetarea suspendarii , c.i.m. a devenit activ si nu mai aveti cum sa faceti corectie la suspendare ........ oricum , concediile medicale nuse opereaza in REVISAL.
da dar se suprapune perioada de concediu medical cu o zi suspendata in revisal, aceasta nu este o problema?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este o problema ...... REVISAL-ul are un rol orientativ privind existenta sau inexistenta unui c.i.m. ...... niciun text de lege nu prevede ca extrasul REVISAL sau raportul per salariat face dovada vechimii in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata de o zi in noul revisal popanaid popanaid Am cativa angajati care au avut numai 1 zi de concediu fara plata. ex: 20 apr. Trec data de inceput suspendare 20.04, data de sfarsit tot 20.04, dar nu ma ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim ELENA2009 ELENA2009 buna ziua, am nevoie de un sfat de la dvs. pentru ca nus tiu cum sa procedez. an angajat a lipsit nemotivat din martie anul acesta, s-au facut demesurile ... (vezi toată discuția)
Urgent - suspendare cim pt absenta Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna dimineata, Am urmatoarea nelamurire: daca de exemplu vineri 17.01.2020 nu s-a prezentat la munca 1 salariat si nici astazi, maine va veni la munca, ... (vezi toată discuția)