avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul indemnizatie pentru cresterea copilului.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul indemnizatie pentru cresterea copilului.

se ia u in calcul toate veniturile s au doar cel din cartea deunca?sa zic ca am incasari pe firma in ultimele 12 luni de 80000ron,si mai am pe cartea de munca un sal brut de 1000ron.cat as primi eu pe luna.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:11, 26 Octombrie 2009
La stabilirea bazei de calcul a indemnizatiei pentru cresterea copilului se iau in considerare toate veniturile realizate de persoana indreptatita, precum si veniturile aferente perioadelor asimilate . Nu se iau in calcul veniturile realiate de catre firma.

Baza de calcul a indemnizatiei pentru cresterea copilului se determina ca suma totala a veniturilor realizate in ultimele 12 luni anterior datei nasterii copilului si impartita la 12.
Cuantumul indemnizatiei pentru cresterea copilului se calculeaza prin aplicarea cotei de 85% asupra bazei de calcul stabilite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil miraj2000 miraj2000 Buna! In cazul nasterii unui copil, stiu ca se ia in consideratie pt plata indemnizatiei de crestere a acestui, venitul mediu realizat in ultimele 12 luni ... (vezi toată discuția)
Legea mamelor mosghita mosghita Sotia a nascut pe 15.07.2008 o fetita! vrea sa stiu si eu cum se calculeaza 85%din media veniturilor din ultimul an? Daca are cineva timp sa detalieze? (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil - angajata si cu pfa Cassiopeia Cassiopeia Buna ziua! Sunt angajata de 12 luni, si am devenit si PFA in urma cu 8 luni. Platesc impozit in functie de norma de venit stabilita, dar beneficiez de ... (vezi toată discuția)