avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... amânare pronunțare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

amânare pronunțare

Buna ziua ,intrbarea mea este urmatoarea,ieri sa judecat un proces civil unde am fost parata,in apararea mea am cerut sa fie audiata bunica ,ca si intervenient in proces,azi am vazut pe site,,amina pronuntarea pe data de 30.03,adica o saptamina,prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei,,va rog din suflet sa imi explicati ce inseamna accest aspect,as dorii sa stiu daca in data de 30 ,bunica poate fi audiata,sau sa terminat procesul.multumesc pt raspunsuri

Buna ziua,
Se pare ca procesul s-a terminat.
Probabil ca s-a respins cererea de interventie formulata de bunica dvs. si implicit audierea acesteia.
Dar, exista si posibilitatea ca instanta sa fi ramas in pronuntare pe cererea de interventie.
Dvs. stiti cel mai bine ce s-a discutat in sala si ceea ce a spus judecatorul.
Ultima modificare: Vineri, 23 Martie 2018
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentarea la un proces paula38 paula38 ,,Buna ziua sunt parata intrun proces civil ,am angajat un avocat sa ma reprezinte pe mine si pe bunica ca intervenient in accest proces,am numit si 2 martori ... (vezi toată discuția)
Amenda judiciara paula38 paula38 buna ziua ,sunt parat intr-un proces,am angajat un avocat sa ma reprezinte deoarece nu pot merge la termene,la ultimul termen ,am fost cu copilul la doctor sa ... (vezi toată discuția)
Acțiune in răspundere delictuala in care intervenientul a decedat. ... mihai116 mihai116 Acțiune in răspundere delictuala in care intervenientul a decedat. In urmă cu trei ani, tatăl meu a produs un accident rutier din care a rezultat rânirea ... (vezi toată discuția)