avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Neprezentarea la un proces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Neprezentarea la un proces

,,Buna ziua sunt parata intrun proces civil ,am angajat un avocat sa ma reprezinte pe mine si pe bunica ca intervenient in accest proces,am numit si 2 martori unul pentru mine,altul pentru bunica,dar la termenul care urmeaza peste 2 zile nu ne putem prezenta niciunul decat doamna avocat,deja am mai obtinut o aminare pe probleme medicale,as dorii sa stiu ce se poate intampla la acest termen ,,se poate ramine in pronuntare fara ca eu,bunica si martorii sa fim audiati?va multumesc pt raspuns
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:01, 24 Septembrie 2018
Instanta mai poate dispune inca o data amanarea cauzei, pentru motivele medicale invederate.
Doar daca instanta nu va intelege sa audieze martorii se va termina procesul.
Aspectele cu amanarea trebuie sa le vorbiti cu avocatul deoarece amanarile se pot obtine destul de greu si e posibil ca nici sa nu fie necesar sa fiti prezenti la acest termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amânare pronunțare paula38 paula38 Buna ziua ,intrbarea mea este urmatoarea,ieri sa judecat un proces civil unde am fost parata,in apararea mea am cerut sa fie audiata bunica ,ca si intervenient ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea masurilor de incredintare a minorului mmmmela mmmmela buna ziua, daca am facut o plangere pentru nerespectarea masurilor de incredintare a minorului si politia si parchetul a dat inceperea urmaririi ... (vezi toată discuția)
Cum se desfasoara un proces? Cmpianu gabriel Cmpianu gabriel Sunt si eu chemat la proces miercuri acuzat de ucider din culpa si vreau sa intreb ce se intampla la prima infatisare la proces, sunt chemat la bara? Oare cat ... (vezi toată discuția)