avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechime in studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechime in studii superioare

Buna ziua, am lucrat intr-o companie incepand din 2009 pe un post de asistent manager pt care mi s-au solicitat studii superioare. Totusi incadrarea a fost facuta pe studii medii (asistent manager), eu nestiind acest lucru. Am aflat cativa ani mai tarziu (in 2012) si am solicitat angajatorului incadrarea pe un post cu studii superioare. Acesta mi-a schimbat incadrarea din asistent manager in asistent director in 2012 - studii superioare.
Pot demonstra cumva ca am vechime in studii superioare incepand din 2009 si nu din 2012? Atributiile din fisa postului sunt identice, ceea ce difera este un singur cuvant: manager in loc de director.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:34, 23 Martie 2018
Nu prea aveti cum , decat daca in fisa postului erau mentionate studiile superioare necesare ocuparii acelui post..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nivel salariu Vioreld Vioreld Buna ziua. Am un salariat cu studii medii, dar care o calificare de manager proiect (facuta acum cativa ani). Pt aceasta functie sunt necesare studii ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitatea studiilor vyod vyod Buna ziua, As dori, sa ma ajutati sa inteleg la ce se refera vechimea in specialitatea studiilor. Am depus dosarul la o institutie publica pentru functia ... (vezi toată discuția)
Incadrare persoana in functia de secretar in asociatie cu studii ... Laura_Lau Laura_Lau Ce cod COR pot folosi pentru a incadra o persoana in functia de secretar cu studii superioare intr-o asociatie intercomunitara? Multumesc (vezi toată discuția)