avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită adjudecare, recuperare bani
Discuție deschisă în Executare silită

adjudecare, recuperare bani

am adjudecat un ap prin executare silita am platit si jumate din el mai am 12 zile pane ce trebuie depus diferenta,dar nu asta conteaza
pe mine ma intereseaza :pers care este executata, vrea sa-si achite datoriile catre executor si el sa faca demersurile sa ii ridice ipoteca si sa ramana fara obiect de executare
eu sunt de acord daca poate face asta,ca trebuie sa plec din tara cu serviciul pt cateva luni si daca poate sa anuleze licitatia nu ma deranjeaza
vreau sa stiu daca se poate face asa ceva si ce se intampla cu banii mei si cat dureaza
eu trebui sa pun diferenta pana pe 10 aprilie
Ultima modificare: Vineri, 23 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:44, 23 Martie 2018

Curelaru r a scris:

am adjudecat un ap prin executare silita am platit si jumate din el mai am 12 zile pane ce trebuie depus diferenta,dar nu asta conteaza
pe mine ma intereseaza :pers care este executata, vrea sa-si achite datoriile catre executor si el sa faca demersurile sa ii ridice ipoteca si sa ramana fara obiect de executare
eu sunt de acord daca poate face asta,ca trebuie sa plec din tara cu serviciul pt cateva luni si daca poate sa anuleze licitatia nu ma deranjeaza
vreau sa stiu daca se poate face asa ceva si ce se intampla cu banii mei si cat dureaza
eu trebui sa pun diferenta pana pe 10 aprilie
MA AJUTA SI PE MINE CINEVA CU NISTE RAPUNSURI VA ROG?

Buna seara. NU deschideti mai multe discutii cu acelasi obiect, este impotriva regulamentului (se incarca forumul inutil cu discutii ce nu pot fi urmarite). Continuati discutia acolo unde ati inceput-o initial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am adjudecat un apartament prin executare silită și am achitat jumătate din preț. mai am 20 de zile până trebuie să pun diferența, dacă renunț ce se va întâmpla cu bănuții mei? Curelaru r Curelaru r Buna ziua Am adjudecat un apartament prin executare silită și am și achitata jumătate din el și mai am 20 zile pana ce treb sa pun diferența Pers ... (vezi toată discuția)
Adeverinta asociatie de locatari pt vanzare imobil ipic_ipic ipic_ipic buna ziua...fiti amabili va rog am cumparar un ap prin licitatie publica la anaf in a carui cf erau trecute ca sarcini ipoteci la anaf ,banca si asociatie si ... (vezi toată discuția)
Restante, executare daniela_c1969 daniela_c1969 Buna ziua Sunt presedinte la asociatia de proprietari si ma confrunt cu o problema. Am avut un vecin care a plecat din tara, a acumulat circa 14500 lei ... (vezi toată discuția)