avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Document gresit-eliberat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Document gresit-eliberat

Buna,

As vrea sa ma ajutati intr-o chestiune. Exista vreo procedura exacta prin care se poate anula un document eliberat gresit la incetarea activitatii unei persoane.
Am avut o persoana care a incedat in cadrul companiei in care lucrez dupa mai multe zile de absentism. Problema este ca in decizia de incetare s-au specificat acele zile, iar in adeverinta de vechime nu. Ne-am dat seama de greseala ulterior si documentul a fost refacut, dar persoana respectiva a primit acel document eliberat gresit.
Exista vreo procedura in care se poate anula cel eliberat initial?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:47, 23 Martie 2018
Numai la nivel de angajator se poate stabili o astfel de procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferente intre decizia de incetare cim si adeverinta Dorinel6 Dorinel6 Salutare. Ma aflu intr-o situatie relativ ciudata. Am demisionat de la fostul angajator, iar in prima zi de dupa incetarea activitatii am fost chemat sa ridic ... (vezi toată discuția)
Semnarea unui act public fals tavyb2000 tavyb2000 am fost angajat la o societate si cand mi s-au inmanat hartiile (adeverinta de vechime, nota de lichidare si decizia de incetare a contractului individual de ... (vezi toată discuția)
Decizie incetare contract de munca inasandu inasandu Buna ziua, Acum o luna am incetat activitatea la o companie la care lucram de 4 ani. La cateva zile dupa incetarea activitatii am solicitat departamentului ... (vezi toată discuția)