avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... tutela copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

tutela copil

Buna ziua.am un copil de 7ani cu un cetatean italian.fetita este nascuta in romania si este pe numele meu.tatal este trecut in certificatul de nastere.El nu ma ajutat cu nimic in acesti 7ani in cresterea.cum ar trebui sa fac sa am tutela fetitei.vreau sa precizez si faptul ca eu acum sunt in italia cu fetita.

Alte discuții în legătură

Cum fac sa am tutela fetitei ? roxana.29 roxana.29 Buna ziua.am un copil de 7ani cu un cetatean italian.fetita este nascuta in romania si este pe numele meu.tatal este trecut in certificatul de nastere.El nu ma ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere copil nascut in italia fefe48 fefe48 buna seara....nepoata mea a nascut anul trecut ,o fetita,in Italia....copilul nu are certificat de nastere...nepoata are doar actul de iesire din spital care ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea divortului in romania Mery 74 Mery 74 Buna ziua.ma numesc mariana si sint din Republica Moldova.in 2010 m-am casatorit cu un cetatean roman in Romania,chiar daca ne-am cunoscut in italia, unde a ... (vezi toată discuția)