avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata concediu medical

Buna ziua! Sunt profesor titular cu norma intreaga intr-o scoala gimnaziala si am 4 ore suplimentare intr-o alta scoala. In cea de-a doua scoala nu mi se plateste concediul medical deoarece "sunt ore suplimentare pe durata determinata (un an)". Copia certificata ca fiind conform cu originalul imi serveste doar ca scutire medicala pentru orele neefectuate din cauze medicale. Va rog sa-mi spuneti daca este corect? Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 23 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: craciun_sanda , utilizator 09:32, 24 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Nu este corect acest lucru, iar angajatorul este obligat sa va plateasca concediul medical!
Va multumesc pentru raspunsul atat de prompt. La fel consideram si eu mai ales ca platesc CAS in ambele scoli unde functionez. Cu stima, Sanda Craciun

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua contracte de munca? ana500 ana500 Buna ziua. Lucrez intr-o institutie de invatamant. Ma poate lamuri cineva ce sa fac in urmatoarea situatie: am doua cadre didactice dintre care unul este ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical vasile fira vasile fira Buna ziua, O profesoara este angajata cu contract de munca pe durata determinata: 01.09.2008 - 31.08.2009; Realizeaza venituri din ore suplimentare la o alta ... (vezi toată discuția)
Contract munca inregistrat in revisal MOSOR MOSOR :help::worthy:Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Unui profesor care are norma intreaga, dar procentual in mai multe scoli, cate contracte i se incheie? Pana ... (vezi toată discuția)