avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Banii concediu odihna!
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Banii concediu odihna!

Buna ziua!Iubitul meu a lucrat la o firma de paza de pe data de 27.07.2017-28.02.2018.Firma de securitate s-a schimbat si astfel luna aceasta a luat salariu de pe luna februarie.Mai avea de luat 9 zile de Concediu Odihna,dar cum firma de securitate s-a schimbat,ei sunt obligati sa plateasca zilele de concediu care nu s-au efectuat.Salariul a fost de 1300 lei,luna feb.dar banii de pe concediu nu s-au dat.Imi puteti spune cum se calculeaza cat banii trebuie sa se plateasca de pe zilele de concediu neefectuate?Multumesc frumos!O seara frumoasa!
Ultima modificare: Vineri, 23 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:28, 24 Martie 2018
Indemnizaţia de concediu de odihnă reprezintă media zilnică a drepturilor salariale din ultimele 3 luni anterioare celei în care este efectuat concediul, multiplicată cu numărul de zile de concediu.

In speta, se vor lua in calcul drepturile salariale din ultimele 3 luni anterioare celei în care a incetat c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua..un angajat nu a beneficiat de concediu odihna in 2020 ... genigeni genigeni Bunaziua..un angajat nu a beneficiat de concediu odihna in 2020 si anul asta firma vrea sa plateasca concefiu neluat........in momentul de fata incadrarea mai ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu crisvyk crisvyk Bună ziua. Am lucrat la o firma unde nu am luat toate zilele de concediu în 2017 și 2018. Am vorbit acum și mi s-a spus ca mi se vor plăti dar cică ... (vezi toată discuția)
Mod de calcul pentru compensarea in bani a concediului neefectuat andradabest andradabest Buna ziua, As avea nevoie de lamuriri clare pentru urmatoarea situatie, intrucat nici la sediul ITM zonal nu am reusit sa primesc un raspuns clar. Despre ... (vezi toată discuția)