Buna ziua!Iubitul meu a lucrat la o firma de paza de pe data de 27.07.2017-28.02.2018.Firma de securitate s-a schimbat si astfel luna aceasta a luat salariu de pe luna februarie.Mai avea de luat 9 zile de Concediu Odihna,dar cum firma de securitate s-a schimbat,ei sunt obligati sa plateasca zilele de concediu care nu s-au efectuat.Salariul a fost de 1300 lei,luna feb.dar banii de pe concediu nu s-au dat.Imi puteti spune cum se calculeaza cat banii trebuie sa se plateasca de pe zilele de concediu neefectuate?Multumesc frumos!O seara frumoasa!
Indemnizaţia de concediu de odihnă reprezintă media zilnică a drepturilor salariale din ultimele 3 luni anterioare celei în care este efectuat concediul, multiplicată cu numărul de zile de concediu.
In speta, se vor lua in calcul drepturile salariale din ultimele 3 luni anterioare celei în care a incetat c.i.m.
Zile de concediu
crisvyk
Bună ziua. Am lucrat la o firma unde nu am luat toate zilele de concediu în 2017 și 2018. Am vorbit acum și mi s-a spus ca mi se vor plăti dar cică ... (vezi toată discuția)