avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxe si impozite
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxe si impozite

AM DEPUS LA PRIMARIE PE DATA DE 1-02-2018 O CERETE PRIN CARE CEREAM CA INCEPAND CU DATA DE 01,02,2018 sa mi se modifice rolul deschis pe raza comunei de care apartine primaria ,conform carti funciare intocmita in 2017 ,depunand copi dupa documentatia avizata de OCPI .
Mi sa modificat rolul agricol ,dar doanmele de sa serviciu taxe si impozite refuza sa-mi calculeze impozitul conform rolului agricol ,,lucru ce-l consider un abuz cui trebuie sa ma aderesez si in primul rand cine are drepte ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: virgil1950 , utilizator 21:06, 26 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe ce motiv refuza ?
Ati depus actele de proprietate din care sa rezulte ce bunuri imobile detineti. Inscrierea la rolul fiscal, deci in evidenta directiei de impozite si taxe locale se face in baza unor acte din care sa rezulte ca sunteti proprietarul bunului respectiv. Cadastru si cartea funciara s-au elibera in baza unor acte de proprietate.
EU DEJA AVEAM ROL DECI ACTELE DE PROPRIETATE AU FOST DEPUSE MAI DEMULT ODATA CU DOBANDIREA PROPRIETATI ,PRIN MASURATORILE CADASTRALE SA MODIFICAT CATEGORIA DE FOLOSINTA SI SUPRAFATA IN SENSUL CA CURTI CONSTRUCTII 700 A DEVENIT 101 mp si 600 mp ARABIL CONFORM CU REA LITATEA DIN TEREN, INSUSI CARTEA FUNCIARA , DOVEDESTE CA SUNT PROPRIETAR ACESTOR BUNURI IMOBILE , DE CE REFUZA ?
REFUZA DIN COMODITATE SI PRIN FAPTUL CA IMPOZITUL SE REDUCE LA O TREIME

Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Martie 2018
virgil1950, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din cauza ca impozitul se reduce si lor le este lene sa calculeze . Poate ar trebui vorbit cu Primarul daca este asa cum trebuie daca nu ........... cred ca cu un avocat sau jurist
insusi cartea funciara reprezinta un act de proprirtate ,exrasul de carte funciara te reprezinta oriunde te duci nu mai este nevoie de alte acte de proprietate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare act proprietate dupa testament. alin76 alin76 Strabunica a dat testatment bunicii mele care la randul ei a dat testament mamei mele pe un teren aflat langa curtea casei . Testamentul strabunicii este ... (vezi toată discuția)
Certificat mostenitor germi germi Dupa obtinerea Certificatului de mostenitor in urma dezbaterii succesiunii , unde trebuie depus ? (vezi toată discuția)
Cum pot afla dacă un teren a fost vândut? MadalinaET MadalinaET Buna ziua, de curând am fost la primărie pentru a ma interesa de pământul agricol al bunicii mele pe care dorim sa îl vindem și am descoperit ca bunicul ... (vezi toată discuția)