avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Stampila asociatiei
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Stampila asociatiei

La mine in bloc toate documentele Asociatiei, atat chitantierele cat si contractele, listele de plata sau statele de plata etc. poarta o singura stampila: cea dreptunghiulara, cu numele asociatiei, adresa si codul fiscal. Este singura stampila a asociatiei. Este normal ca intr-o asociatie sa existe o singura stampila (cea dreptunghiulara), sau trebuie una rotunda pentru presedinte (contracte etc.) si una dreptunghiulara pentru administrator/casier?
Contractele pentru furnizori sau servicii care au fost incheiate cu aplicarea stampilei dreptunghiulara sunt lovite de nulitate?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 12:13, 26 Octombrie 2009
DACA SUNTETI CONSTITUITI IN ASOCIATIE DE PROPRIETARI ESTE OBLIGATORIU SA AVETI STAMPILA ROTUNDA, ALTFEL ceva nu este in regula.
In baza carei legi este obligatoriu? Va rog precizati legea, ca specialist ce sunteti.
carmenmur a scris:

DACA SUNTETI CONSTITUITI IN ASOCIATIE DE PROPRIETARI ESTE OBLIGATORIU SA AVETI STAMPILA ROTUNDA, ALTFEL ceva nu este in regula.

Nu este adevarat. Nu este obligatorie stampila rotunda la nici un fel de persoana juridica. Putem sa ne alegem orice fel de model de stampila ca forma . Importante sunt datele de pe ea si modul de folosire.
Totusi poate ne indicati un act, o norma legala de unde sa reiasa obligativitatea stampilei rotunde, ca altfel ceva nu e in regula cu mesajul dv !
:offtopic: @adriantot
Balonase din guma de mestecat!!:magic:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stampila societatii mariamem mariamem Buna ziua. Cate modele de stampile poate avea o societate intr-o singura perioada de timp. Eu stiam ca una singura, nu doua feluri de stampila. Astept ... (vezi toată discuția)
Modul de folosire a stampilei asociatiei iriiri iriiri Buna ziua M-am lovit de o problema NU am gasit reglementat nicaieri cite stampile poate avea o Asociatie de proprietari, in legea asociatiilor nu se face ... (vezi toată discuția)
Stampila stampila unei asociații de proprietari Adrianro2019 Adrianro2019 Stampila Stampila unei Asociații de proprietari trebuie sa fie rotunda? Dacă este dreptunghiulara este o problema? Vad mai peste tot stampile rotunde ... (vezi toată discuția)