avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Stampila Stampila unei Asociații de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Stampila Stampila unei Asociații de proprietari

Stampila

Stampila unei Asociații de proprietari trebuie sa fie rotunda? Dacă este dreptunghiulara este o problema?
Vad mai peste tot stampile rotunde la asociații. Scrie undeva ca Stampila ar trebui sa fie rotundă?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:21, 5 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista nici o prevedere legala despre forma stampilei asociatiei. De fapt, in UE, exista tendinta de a elimina complet stampila. Si la noi a inceput acest proces.
Legiuitorul a dispus reguli generale de respectat si de aplicat de catre asociatiile de proprietari fara a impune norme stricte vis-a-vis de forma,culoare,continut stampila asociatiei de proprietari-care nu mai este obligatorie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stampila asociatiei severinvlad severinvlad La mine in bloc toate documentele Asociatiei, atat chitantierele cat si contractele, listele de plata sau statele de plata etc. poarta o singura stampila: cea ... (vezi toată discuția)
Stampila societatii mariamem mariamem Buna ziua. Cate modele de stampile poate avea o societate intr-o singura perioada de timp. Eu stiam ca una singura, nu doua feluri de stampila. Astept ... (vezi toată discuția)
Format ºtampilã traducãtor emma_imn emma_imn Buna ziua, din decembrie am autorizatie de traducator de la Ministerul Justitiei pentru limba engleza. Saptamana aceasta am fost la Administratia ... (vezi toată discuția)