avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... despre indemnizatie de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

despre indemnizatie de handicap

Buna ziua,
As dori sa stiu de ce s-a modificat legea din 2009, care permitea indemnizatia pentru boala Parkinson incepind din primul grad, la ultimul?!!! De ce se acorda ajutor doar cind omul este pe ultima suta de metrii a vietii? Dar cel/cea care ajuta toata perioada asta si nu are alt loc de munca, nu trebuie ajutat, platit?!Mentionez ca am inceput demersurile ptr. acest ajutor, dar intre timp am aflat ca doar daca esti in gradul cinci al bolii....se aproba dosarul. Ce se poate face?
Multumesc ptr timpul acordat. Cu stima, I.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Martie 2018
ContSters466399, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters466399 , utilizator 19:40, 28 Martie 2018
Nu ma poate ajuta nimeni? Un raspuns la obiect...Atunci voi sterge contul, ca nu imi este de folos, pierd timpul degeaba!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reevaluarea gradului de handicap fara studiul documentelor grisa56 grisa56 buna ziua, In urma evaluarii la comisia de expertiza medicala, in anul 2010 s-a hotarat sa-mi dea certificat de handicap gradul accentuat permanent. In ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala gabita2000 gabita2000 Buna ziua, Tatal meu e pensionat de boala din anul 1995, are gradul 2 de invaliditate. Este nascut in anul 1949 si din cate stiu eu in anul 2013 tece la ... (vezi toată discuția)
Pentru ingrijire mama care nu se mai deplaseaza gresoi gresoi as vrea sa stiu daca si ce pot face sa primesc un ajutor sau ceva ,ne-mai putand lucra avand pe mama mea de 75 de ani la pat suferind de multe,multe boli si ... (vezi toată discuția)