avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL incetere contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL incetere contract de munca

Buna ziua.
Va rog mult sa ma ajutati intr-o problema.
Am avut un salariat angajat trei luni, apoi am operat in REVISAL incetare contract de munca.
Dupa doua luni de la incheierea contractului, am descoperit o eroare de inregistrare a salariului brut a acestuia.
Cum pot corecta in REVISAL valoarea salariului brut gresita?
Multumesc.
Stima.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Martie 2018
okdaniok, utilizator
Cel mai recent răspuns: okdaniok , utilizator 15:57, 24 Martie 2018
Pasii ar fi urmatorii :
- anulare incetare c.i.m.
- corectie salariu
- incetare c.i.m.

Orice corecție a erorilor survenite în completarea registrului se face la data la care angajatorul a luat cunoștință de acestea.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stimate domn Cornel Vasile.
Apreciez mult promptitudinea dumneavoastra.
Am si pus in aplicare indicatiile date.
Astept repercursiunile...daca vor fi.
Va multumesc foarte mult pt timpul acordat.
Deosebita stima.
Multumiri site-ului pentru tot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal minodora05 minodora05 Buna ziua. Am si eu o problema: am operat gresit un act aditional in Revisal, am schimbat data de inceput a contractului de munca, desi nu trebuia. Intre timp, ... (vezi toată discuția)
Revisal 2011 anny2007us anny2007us Am o angajata care este in concediu pentru crestere copil. Pentru a o putea prelua din Revisalul anterior i-am redeschis contractul. Odata introdusa in ... (vezi toată discuția)
Revenire intarziata din concediu crestere copil okdaniok okdaniok Buna seara. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta. O salariata se intoarce din concediul crestere copil dupa 5 zile de la data cand copilul implineste 2 ... (vezi toată discuția)