avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost prins în urmă cu o lună conducând fără ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost prins în urmă cu o lună conducând fără permis, dar ieri am promovat examenul. Pot conduce până se va lua hotărârea asupra cazului?

Buna ziua. In urma cu o luna, am fost prins conducand fara permis, dar ieri mi-am luat permisul. Pana acum nu am fost citat nicaieri, nici macar instiintat cu ceva in legatura cu dosarul, intre timp oricum am angajat un avocat. Intrebarea mea este daca pot conduce pana cand se va lua hotararea asupra cazului ?
Ultima modificare: Duminică, 25 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti conduce.
Daca veti fi trimis in judecata si condamnat, permisul obtinut se anuleaza si o sa puteti sustine un alt examen dupa ce va reabilitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am condus fara permis si cu alcoolemie de 0.08 in aerul expirat dutu61 dutu61 am condus fara permis si am avut o alcolemie in aerul expirat de 0,08.acum a fost bagat dosarul la judecator si astept sa ma cheme.in acest moment trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Penal Marius Petruț Marius Petruț Bună seara! Am fost prins seara trecută conducând un autoturism circa 300m fără a poseda permis de conducere și mi-sa întocmit dosar penal, acesta fiind ... (vezi toată discuția)
Conducere fără permis - prima abatere Marcel007 Marcel007 Buna ziua! Am si eu nevoie de ajutorul vostru intr-o problema. Intr-o zi am fost oprit de radar conducând fără permis de conducere un autovehicul cu o ... (vezi toată discuția)