avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot sa ma reprezint singur intr-un proces cu statul?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot sa ma reprezint singur intr-un proces cu statul?

Buna ziua! As dorii sa ma ajutati cu problema mea. As vrea sa dau in judecata comisia pentru persoane adulte cu handicap din Baia Mare. Acum doi ani am fost scos din grad de handicap deja avand complicatii si cu siguranta trebuia sa ma incadreze intr-un grad mai grav. Rugamintea mea e sa-mi spuneti daca ma pot reprezenta singur sau imi trebuie neaparat avocat.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mivan77 , utilizator 08:35, 25 Martie 2018
ZBuna seara,
Da puteti dar e de preferat sa solicitati ajutorul unui avocat.
Va recuperati onorariul daca situatia este asa cum o prezentati.
Va multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate sista pensia pe caz de boala???? misselly misselly Buna ziua!As avea marea rugaminte sa ma ajutati si pe mine cu cazul mamei mele.Mai intai o sa va prezint toate datele pe care le detin:mama a lucrat din 1981 ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca reincadrare in grad de handicap, cum se calculeaza drepturile banesti? de la data depunerii actiunii in instanta sau de la data obtinerii hotararii? pres_mihai pres_mihai Avem urmatoare hotarare judecatoreasca: \"Admite acţiunea formulată de reclamanta P.G. prin P.E., în contradictoriu cu pârâta COMISIA DE EVALUARE A ... (vezi toată discuția)
Anulare certificat handicap dora_racz dora_racz Buna ziua, In proces cu instanta locală obiect contestație încadrare în grad de handicap, din grav cu permanent au dat accentuat cu revizuire la 2 ... (vezi toată discuția)