avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Are cineva de pe site o franciza tip Fornetti in ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Are cineva de pe site o franciza tip Fornetti in administrare ?

Din primul rand vreau sa imi cer scuze pentru anuntul mai neobisnuit. Vreau doar sa intreb daca are cineva de pe site o franciza tip Fornetti in administrare ? Am o afacere ce functioneaza deja si as vrea sa aloc un spatiu si unui stand Fornetti. Stie cineva cam ce vanzare trebuie sa faci pe zi/luna pentru a fi profitabil?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Va rog lamurire cod caen 9200 blecota blecota Intentionez sa incep un parteneriat cu o firma de pariuri sportive. Printre cerintele lor in vederea colaborarii se afla si aceea ca societatea mea sa detina ... (vezi toată discuția)
Afacere la cheie boby_zb boby_zb Salutare am gasit pe un site de anunturi de vanzare o afacere la cheie (salon infrumusetare) si asi dori sa stiu ce acte trebuie sa fac pentru a intra in ... (vezi toată discuția)
Cedare punct de lucru! alex.cozma alex.cozma Buna ziua! Intentionez sa preiau unul din cele 2 puncte de lucru al unei societati. Intrebarea mea este, care este forma sau contractul potrivit care trebuie ... (vezi toată discuția)