avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Itp expirat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Itp expirat

Bună seara!
Am o mare nelămurire : urmează sa cumpăr o mașină înmatriculată în România .Masina se afla în Grecia și are ITP ul expirat. Vreau sa aduc masina în România .Ce trebuie sa fac ?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:03, 24 Martie 2018
Puteti executa ITP in tara respectiva sau puteti aduce auto pe platforma si sa efectuati ITP in tara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inspectia tehnica periodica nestian_marian nestian_marian Buna ziua Am un prieten care a stat in strainatate 7 luni cu masina ,acum doreste sa vina in tara dar a constatat ca a expirat ITP-ul.Ce poate sa pateasca de ... (vezi toată discuția)
Sunt in afara tarii cu o masina a carei itp a expirat si vreau sa stiu daca agentul vamal poate restrictiona intrarea in tara a autovehicului remus39 remus39 sunt in afara tarii cu o masina a carei ITP a expirat si vreau sa stiu daca agentul vamal poate restrictiona intrarea in tara a autovehicului,sau poate creea ... (vezi toată discuția)
Itp la un auto care nu a circulat pe drumurile publice enemarian enemarian Noi ne aflam in strainatate unde ne desfasuram activitatea,iar autoturismul personal se afla in tara in garaj cu toate actele in regula(RCA,care expira in ... (vezi toată discuția)