avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... conditii de vanzare a unui apartament de catre o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

conditii de vanzare a unui apartament de catre o persoana in varsta.

O persoana in varsta (72 ani) doreste sa vanda apartamentul in care locuieste impreuna cu fiul sau schizofrenic la presiunile unor vecini care vor neaparat sa intre in posesia apartamentului. Momentan fiul este internat intr-un spital de psihiatrie. Cum poate fi impiedicata sa vanda apartamentul inainte de a vedea care este situatia fiului ei ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Martie 2018
FeliciaD, utilizator
Cel mai recent răspuns: FeliciaD , utilizator 22:44, 25 Martie 2018
Cine detine calitatea de proprietar al apartamentului?
Apartamentul aparține doamnei A si soțului decedat in urmă cu trei ani. Nu s-a făcut succesiunea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract intretinere? sunflower1886 sunflower1886 buna ziua. va cer ajutorul in urmatoarea speta: unchiul tatalui meu, in varsta de 81 de ani are un fiu schizofrenic in varsta de 50 de ani, acesta din urma ... (vezi toată discuția)
Speta succesiune LuciaZM LuciaZM Buna seara! Se da urmatoarea speta.... Familie: tata, mama, 2 fiice adulte ( X si Y) si o nepoata, fiica lui Y. Tatal decedeaza. In urma lui ramane firma, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am si eu o speta. parintii decedati si nu s-a facut ... miha14 miha14 Buna ziua. Am si eu o speta. Parintii decedati si nu s-a facut inca succesiunea dupa nici unul din parinti. Mostenitorul este singurul baiat care de multi ani ... (vezi toată discuția)