avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna

Sunt in proces ca petent am prima sentință as dori sa renunț la proces cum trebuie sa procedez este un formular implica si costuri judecătorești. Va mulțumesc! !!!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 10:43, 25 Martie 2018
Buna ziua,
Fie mergeti la prima infatisare la instanta si declarati ca renuntati la proces, fie mergeti la judecatorie si dati o declaratie in acest sens in fata judecatorului de serviciu fie mergeti la notar si dati o declaratie pe proprie raspundere in acest sens si o transmiteti la instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort CANADA2018 CANADA2018 am facut o cerere de divort, cum pot sa o anulez? (vezi toată discuția)
Amânare proces Palalila Palalila Bina seara . Am contestat un PV de contravenție in care îmi este reținut permisul pe 30 de zile dar pana la urma am trimis o adresa către judecataorie in ... (vezi toată discuția)
Divort prin justitie sau notar. claustara claustara Am depus cererea de divort la judecatorie acum doua saptamani si mi s-a dat termen de infatisare pe 3 Noiembrie 2011. Eu reclamant, sotia parat. Daca intre ... (vezi toată discuția)