avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

divort

am facut o cerere de divort, cum pot sa o anulez?
Cel mai recent răspuns: Alina Stroila , Avocat 13:54, 10 Aprilie 2018
Formulând o cerere de renunțare...
Buna seara
Trebuie sa mergeti la judecatoria la care ati depus-o si sa dati o declaratie de renuntare in fata judecatorului de serviciu sau sa mergeti la un notar sa dati acea declaratie in fata lui si sa o transmiteti la judecatorie.
Puteti sa nu va prezentati la primul termen si se anuleaza cererea ca nesustinuta.
Depinde daca a fost comunicata paratului/paratei.... daca nu ați timbrat-o sau daca la primul termen de judecată nu va prezentati la instanță, atunci se respinge ca nesusținuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibil asa ceva- actiuni respinse, sunt divortat sau nu ? dodorel62 dodorel62 Am o problema deosebita la care doresc sa primesc un raspuns concret - In data de 10.05.2011 am chemat in judecata de divort in calitate de reclamant pe ... (vezi toată discuția)
Cred ca nu mai vreau sa divortez alinacampean alinacampean Nu stiu ce mi se intampla,am intrat in panica sau intradevar m-am razgandit.Cum zice mama:rau cu rau dar mai rau fara rau! Ideea e ca am facut o cerere de ... (vezi toată discuția)
Divort in caz de neprezentare AndreeaAndrada AndreeaAndrada Un divort se poate pronunta daca paratul lipseste? Este o situatie mai speciala ( mentionez ca nu este o eroare in denumirele folosite, reclamant, parat). In ... (vezi toată discuția)