avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Revenire din plata stimulentului la plata indemnizatiei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Revenire din plata stimulentului la plata indemnizatiei

Buna ziua,am un baietel de 2 ani si 4 luni diagnosticat cu astm bronsic,eu am revenit in septembrie la servici cu 2 luni inainte de implinirea a 2 ani a baietelului.in urma imbolnavirilor repetate a copilului trebuie sa il tin acasa,intrebarea mea e:se poate sa ma intorc in ccc sa il prelungesc de la 2 la 3 ani tinand cont de faptul ca are deja 2 ani si 4 luni acum..mentionez ca am beneficiat de stimulent de insertie.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie si concediu crestere copil cu handicap cristisy cristisy Buna seara Am si eu o problema si o nelamurire in acelasi timp. Am nascut un baietel si am optat pentru ccc pana la 1 an. Acum baietel are 10 luni si a fost ... (vezi toată discuția)
Stimulent pentru revenirea la servici din concediu crestere copil bianca34 bianca34 Buna ziua, Anul trecut am intrat in concediu crestere copil optand, fara a stii ca nu pot reveni asupra deciziei initiale, pentru varianta de CCC pana la un ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie gorgan cristian gorgan cristian este in drept sa beneficieze de stimulent de insertie persoana care s-a intors la servici cu cel putin 60 de zile inainte de implinirea varstei de 2 ani a ... (vezi toată discuția)