avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Depunere acte pentru somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Depunere acte pentru somaj

Buna ziua, sotia mea lucreaza la un magazin alimentar din Vaslui avand contract de munca pe timp indeterminat cu salariul minim pe economie. Noi peste 2 luni de zile o sa ne mutam la Constanta deci ne vom schimba resedinta si domiciliul.
Angajatorul zice ca o sa ii dea adeverinta necesara pentru somaj, si as vrea sa stiu daca actele necesare le putem depune la Constanta.
Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 25 Martie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie alimentara adriana2204 adriana2204 Buna ziua! Am si eu o intrebare, matusa mea este divortata si are doua fetite, pensia lor alimentara este de 25 Ron/copil stabilita acum 7 ani, ea ar vrea ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara bracau bracau buna ziua ,va deranjez cu o intrebare ;fratele meu este plecat in statele unite ,sotia lui a depus actele de divort si vrea pensie alimentara .vream sa stim ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj veronicam veronicam Daca o institutie face reorganizare si se desfinteaza unele posturisi se infiinteaza altele dar persoana la care a fost desfinta postul nu are pregatirea ... (vezi toată discuția)