avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

buna ziua ,va deranjez cu o intrebare ;fratele meu este plecat in statele unite ,sotia lui a depus actele de divort si vrea pensie alimentara .vream sa stim cum se plateste aceasta pensie avand in vedere ca el lucreaza cateva ore pe saptamana avand un contract cu o agentie de acolo dar il plaseaza la ore de lucru cand si cand .un fel de part_time.cum va plati pensia in functie de salariul minim din romania sau in functie de salariul lui de acolo
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:16, 30 Noiembrie 2015
In functie de salariul lui de acolo; raportat la contractul de munca pe care il are.
Buna seara,
Daca trimite o adeverinta din care reiese cat de act salariul lunar pe care o traduceti si o legalizati in Romania si o depuneti la instanta atunci se stabileste pensia in functie de salariul lunar de acolo.
Daca nu, se va stabiloi in functie de salariul minim pe economie din Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pt pensie alimentara si custodie elisa_28 elisa_28 buna seara,urmeaza sa il dau pe tatal copilului care ne-a abandonat de craciun in judecata pentru plata pensiei alimentare si pt custodie.El e plecat in Italia ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie alimentara GETA26 GETA26 buna seara Eu am divortat in 2011 si de atunci fostul sot imi plateste o pensie lunara fixa de 550 lei pentru 2 copii. Zilele trecute am avut surpriza ... (vezi toată discuția)