avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Evaziune fiscala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Evaziune fiscala

Buna ziua
Am si eu o problema bunica mea a luat pe datorie de la o carciuna din sat mai mult fin obliga acum cand a fost sa platim mea spus o suma de 3 ori mai mare ne dandui niciodata bon fiscal sau o chitanta sau bon de mana ceva .?sunt cuva obligata sa platesc si unde pot apela sa rezolv problema .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:19, 25 Martie 2018
Depinde de contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am dat pe datorie alimente si nu îmi mai restituie datoria. Rack Rack Buna ziua ! Va rog daca mă puteți ajuta cu niste sfaturi ,am un magazin alimentar la tara ,problema sta in felul următor am dat pe datorie alimente că ... (vezi toată discuția)
Am fost inselat, cum imi pot recupera banii? RIB RIB Buna ziua. Acum cateva luni, am apelat la o firma de computere pentru o recuperare de date. Pierdusem niste date dupa un hard extern asa ca la recomandarea ... (vezi toată discuția)
Chirie fara contract- factura anterioara mutarii-drepturi chirias andy_17 andy_17 buna!am si eu o mare problema..m-am mutat in urma cu o luna intr-un apartament cu doua camere..la inceput proprietarul parea foarte ok..am cerut bineinteles ... (vezi toată discuția)