avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Vanzarea imobilului la licitatie si poprire in ...
Discuție deschisă în Executare silită

Vanzarea imobilului la licitatie si poprire in acealasi timp

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti daca este legal ca executorul jud. a solicitat poprire din salariul unui angajat dupa care a trimis si o comunicare cu publicatia de vanzare a imobilului. Ce se va intampla daca imobilul va fi vandut? Se va opri poprirea?
Multumesc pt raspunsuri anticipat
Cel mai recent răspuns: hajnyci , utilizator 10:06, 26 Octombrie 2009
Ce face executorul judecatoresc este perfect legal.
Daca intre timp se vinde imobilul, iar creanta este in intregime acoperita, inceteaza orice forma de urmarire si executare a bunurilor ramase, inclusiv proprirea asupra salariului.
Multumesc pt raspuns, sa imi mai ziceti va rog care este prevederea legala pt acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie executare silita cheltuieli de judecata- plata esalonata Adrianflorina81 Adrianflorina81 am primit o somatie pentru o executare silita a unor cheltuieli de judecata, sunt de acord sa le platesc dar nu am de unde toata suma in intregime in valoare ... (vezi toată discuția)
Incetare executare-imobilul nu se vinde wpy wpy as dori sa stiu daca o executare in curs {adica au trecut 4 licitatii la o casa si nu a fost nici o oferta}se poate opri daca se incearca o intelegere de ... (vezi toată discuția)
Executare silita Marta Tot Marta Tot Doresc un raspuns pentru urmatoarea situatie: un pensionar are trei credite de nevoi personale, fara ipoteca, la trei banci diferite, in valoare totala de ... (vezi toată discuția)