avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... obtinere PUZ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

obtinere PUZ

am un teren de 480mp obtinuti prin hotarare judecatoreasca care tine loc si de autorizatie de constructie, am facut o casa iar 200mp am cedat fiicei mele pentru a face o casa .pentru a se racorda la utilitati ,are nevoie de PUZ ce e de facut?
Cel mai recent răspuns: CaraD , utilizator 19:35, 25 Martie 2018
PUZ = plan urbanistic zonal. Nu e ceva ce puteti obtine, este un plan la care trebuie sa va conformati.
Hotararea care tine loc de autorizatie de constructie cred ca se refera la constructia deja aflata pe teren, nu la cea noua.
Pentru o constructie noua aveti nevoie de certificat urbanism si autorizatie de constructie (de la primarie). "Cedarea" terenului catre fiica presupun ca s-a facut prin notariat, plus dezmembrarea terenului si intabularea loturilor rezultate? Numar postal nou atribuit si roluri fiscale separate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Planul de urbanism b.stefan78 b.stefan78 Vreau sa achizitionez un teren,banii o sa vina de la banca( credit bancar),banca printre alte documente imi solicita si plan de urbanism.Acum am citit pe net ... (vezi toată discuția)
Autorizație de construcție dincaioan60@gmail.com dincaioan60@gmail.com Am un teren de 5600 mp ,extravilan pădure , cum pot obține autorizație de construire în cazul în care pe suprafața respectiva nu se afla nici o pădure ... (vezi toată discuția)
Conditionarea obtinerii autorizatiei de constructie pentru teren la drum public de puz Ciprian68 Ciprian68 Va salut. Am o problema cu obtinerea unei autorizatii de constructie pentru un teren intravilan cu deschidere la drum public. Am tot citit si eu pe net ... (vezi toată discuția)