avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu vecinul de sus
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu vecinul de sus

M-am mutat de curand intr-un apartament si deja au inceput problemele cu vecinul de sus.Face un zgomot infernal atunci cand merge prin casa,tavanul si lustra imi vibreaza la intensitate mare pe sufragerie si se propaga si in dormitor.Este un zgomot de impact constant care ma afecteaza foarte mult.Am mers la usa dansului cand intr-o seara la orele 22 aspirau covoarele ,mi-au raspuns destul de agresiv ca nu au ce sa faca si ca nu pot merge in varful picioarelor.si de atunci au inceput sa faca si mai mult zgomot..am aflat intre timp de la o vecina ca au facut modficari in casa si au demolat pereti ..am mers la administrator,dar nu a facut absolut nimic spunindu-mi chiar ca nu a mai auzit sa vibreze tavanul cand se merge prin casa..si ca nu am ce sa le fac..la fiecare ora din zi si din noapte cand merg ei prin casa incepe cutremurul in casa mea..va rog respectuos sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac si unde trebuie sa ma adresez pentru a trai in liniste in casa mea..Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:05, 25 Martie 2018
Sunt imobile in care exista disconfortul fonic generat de materialele de constructie utilizate
Initial desfasurati demersuri sa clarificati daca au fost executate modificari constructive la apartament care pot majora propagarea zgomotelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recent vecinii de sus și-au renovat apartamentul și acum se ... Recent vecinii de sus și-au renovat apartamentul și acum se aud tot felul de zgomote de impact, tropăituri, obiecte târâte sau scăpate pe jos ș.a. Cei ... (vezi toată discuția)
Vecini veșnic deranjati Emilia12345 Emilia12345 Bună seara. Locuiesc la etajul 5 și vecinii de la 4 ce sunt sub mine sunt deranjați de fiul meu de 1.5 ani care se joaca , și dansii se apuca sa bata în ... (vezi toată discuția)
Hartuire vecini Simona A. Simona A. Buna seara! As avea nevoie de un sfat de natura juridica. De 6 luni de zile m-am mutat intr-un apartament nou si tot de atunci avem constant de furca cu ... (vezi toată discuția)