avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... deviz estimativ
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

deviz estimativ

buna ziua,
As avea si eu o intrebare la dvs. Ma confrunt cu o situatie dificila fiind Administrator de Imobile. De curand s-a mintat conf. legii detectoarele de gaze in Asociatie.mi s-a trimis pe mail un deviz cu costul lucrarii dar nu era stampilat si semnat.Este valabil in contabilitate acest deviz de lucrari?
va multumesc anticipat.
anca iordache
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 10:38, 27 Martie 2018
buna ziua, am inteles asta dar este valabil si fara semnatura si stampila? adik legal se poate lua in consideratie?
mu;tu,esc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dom' administrator de imobile !
Ce treaba ai dumneata cu acest deviz de lucrari si cine ti la trimis?
Lasa-i domnule pe cei din conducerea as. prop. sa decida.

Care-i faza ca timiteti pe forum 'nspe mesaje cu acelasi text? Care-i problema?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate asociatie proprietari mihaly.vajda mihaly.vajda Buna ziua Sunt administrator la o asociatie de proprietari mare (400 de apartamente). Conduc contabilitatea in partida dubla. Dupa cum am inteles astazi, ... (vezi toată discuția)
Un contract intre doua parti Mario Bro Mario Bro Un contract intre doua parti : stampilat ,semnat olograf se poate combina si cu semnatura digitala in pdf adobe pe acelasi document si este valabil din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca puteti sa ma ajutati va rog frumos : deoarece ... Mario Bro Mario Bro Buna ziua, daca puteti sa ma ajutati va rog frumos : Deoarece nu s-a putut deplasa la firma noastra , am trimis scanat un contract stampilat, semnat ... (vezi toată discuția)