avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... prezentarea la serviciul de probatiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

prezentarea la serviciul de probatiune

Daca s-a stabilit o data pentru prezentarea la serviciul de probatiune , se poate amana acea prezentare?Mentionez ca lucrez in Anglia si nu am posibilitatea sa ma prezint.Pana acum m am prezentat o data la 3 luni timp de 3 ani si risc sa mi pierd locul de munca cu aceste plecari.Pot amana si daca da ce formalitati trebuie sa indeplinesc?Ce mi se poate intampla daca nu ma duc?Precizez ca sunt in ultimul an de supraveghere si ofiterul de la probatiuni insista ca eu sa vin .
Trebuie sa respectati programul altfel riscati revocarea suspendarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis anulat Matei555 Matei555 Salut, mi s a reținut permisul pentru alcoolemie acum 2 ani(alcoolemie mare), mi s a finalizat procesul acum câteva zile (dacă in 10 zile nu se face apel ... (vezi toată discuția)
Anularea suspendarii executarii pedepsei MateescuMihaela MateescuMihaela Buna ziua. Am fost condamnat la o pedeapsa de 2 ani cu suspendare intr-un dosar penal. In luna mai 2019 se termina cei 2 ani de supraveghere. Am primit azi, ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am nevoie de raspuns. multumesc Constantin Alex Constantin Alex Buna seara oameni buni Am si eu mai multe intrebari. Am fost condamnat la 3 luni inchisoare cu suspendare pentru posesie marihuana, o cantitate foarte mica, ... (vezi toată discuția)