avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Intrebare- indreptare eroare in actul notarial de ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Intrebare- indreptare eroare in actul notarial de partaj

Daca s-a facut partaj voluntar dupa divort iar buletinul nu mai era valabil deoarece nu s-a modificat numele conform hotararii de divort , in termenul legal si acum intampin greutati in incheierea de contracte cu furnizorii de utilitati ,cum pot modifica( anula) actul notarial?
Mentionez ca intre timp mi-am schimbat buletinul iar pe actul notarial nu este CNP -ul meu ci doar seria si numarul de buletin.( cel vechi- nevalabil)
Ultima modificare: Marți, 27 Martie 2018
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 23:22, 26 Martie 2018
Este greu de crezut ca nu exista CNP-ul in act. Cititi din nou actul, eventual si ultima pagina (incheierea de autentificare). Nu puteti modifica actul, intrucat ati inteles sa va legitimati cu cartea de identitate iar notarul v-a identificat in mod corect. Nu puteti anula actul din culpa dvs. Ce puteti face este sa solicitati notarului public sa completeze actul cu CNP-ul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

După decesul tatălui meu, am descoperit că terenul agricol ... 2matei2 2matei2 După decesul tatălui meu, am descoperit că terenul agricol extravilan pe care acesta îl cultiva defapt nu mai este al lui. Există un contract de ... (vezi toată discuția)
"partaj voluntar" nelegalizat - ce optiun mendo mendo Salutare tuturor, Mama a divortat acum mai mult de 15 ani si a primit dreptul de folosinta exclusiva a apartamentului pina la partaj iar tatal meu s-a mutat ... (vezi toată discuția)
Lipsa cnp dintr-un contract mai vechi - are consecinte ? Vranceanud Vranceanud Buna seara, va rog ajutati-ma cu unn raspuns in urmatoarea chestiune: am cumparat in 1998 un apartament, dar in contract notarul, la data resepctiva, in afara ... (vezi toată discuția)