avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Stalp curent electric
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Stalp curent electric

Buna seara!

Pe terenul achizionat este amplasat la limita proprietatii un stalpa de tensiune medie. Pe langa faptul ca, din ce stiu eu, nu pot utiliza terenul din imprejurime in vederea unei constructii gen beci sau terasa, stalpul se deterioreaza pe zi ce trece. Am facut numeroase sesizari la Eon, dar nimic.
Intrebarile mele sunt urmatoarele:
1. In cazul in care vin in cele din urma sa schimbe stalpul, pot solicita despagubiri si in ce baza legala? (Din ce am inteles de la inginerii care au venit pe teren, trebuie sa strice gardul de lemn si soclul de beton)
2. Pot solicita renta pe terenul pe care nu il pot utiliza (deducere de la factura de energie electrica)? Daca da, in ce baza legala?
3. Pot solicita mutarea stalpului in afara proprietatii? Daca da, in ce baza legala? In viitor exista posibilitatea ca vecinul de langa mine sa construiasca casa si astfel pentru a se ajunge la stalp, va trebui si acordul vecinului (acum este teren liber).

Multumesc anticipat pentru raspunsurile acordate!
Ultima modificare: Duminică, 25 Martie 2018
Ana2703, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 09:49, 26 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Consultati Ordinul ANRE 180/2015

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren proprietate privata traversat de linii de inalta tensiune nenea toto nenea toto Buna ziua Am primit de la bunica mea ,(am facut act de vanzare cumparare ca sa nu am probleme ), un teren intre blocuri ,in 2000.Aceste teren este traversat ... (vezi toată discuția)
Bransare eon refuzata sedon sedon Buna ziua Am cumparat un teren in orasul Vaslui (zona D)anul trecut pentru constructia unei case. Proprietarul de la care am cumparat terenul imi este vecin ... (vezi toată discuția)
Stalpi de tensiune enel montati pe proprietate privata Barzote Barzote Buna ziua, Va contactez in legatura cu o situatie ce sa intamplat la mine la tara . Cei de la ENEL au montat 3 stalpi de tensiune pe terenul nostru ... (vezi toată discuția)