avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decontare carburant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decontare carburant

Daca in realizarea atributiunilor de serviciu este imperios necesara deplasarea cu autovehiculul,institutia este obligata la decontarea carburantului? Precizez ca deplasarea se face pe distante de cca 80km zilnic,in zone unde nu se poate face deplasarea cu alte mijloace de transport. Saptamanal institutia elibereaza delegatie,dar refuza sa specifice pe aceasta ca deplasarea se face in interesul serviciului si cu auto proprietate nr. inmatriculare. Exista intocmite documente zilnice care pot atesta deplasarea.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:09, 26 Martie 2018
Trebuie sa existe si o Decizie a administratorului sau /si un Act aditional la contractul individual de munca in care sa se specifice ca se vor deconta cheltuielile cu combustibilul pentru utilizarea msinii personale in interes de serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea cheltuielilor de transport la mutarea la ordin rule rule am fost mutat in cadrul unitatii la o subunitate aflata la 60 km de resedinta.conf ord 51din7aprilie2014 as avea dreptul dar mi-au dat raspuns ca nu ma ... (vezi toată discuția)
Decontare transport - combustibil have have Va rog sa-mi spuneti care sunt criteriile de decontare a transportului, respectiv a combustibilulului in cazul in care fac naveta intre localitatea de ... (vezi toată discuția)