avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Inregistrarea Casatoriei Cu Un Cetatean Non U.E
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Inregistrarea Casatoriei Cu Un Cetatean Non U.E

Buna ziua, problema mea pe scurt este ca am fost casatorit intro tara straina cu o nepaleza si sunt venit in Romania de aproximativ 2 luni cu sotia mea.As dori sa stiu de ce acte am nevoie pentru a face Inregistrarea casatoriei.Actele care le are, sunt urmatoarele:
-Actul de casatorie (Original cu apostila+copie+tradus)
-Passaport (nepalez)
-Certificatul de Nastere (original si traducerea cu stampila de la un notar public)Tin sa mentionez ca Ceritificatul de Nastere original nu este unul nou este dinacela mic galben vechi.
Care ar fi pasi exacti care ar trebuie sa-i fac pentru inregistrarea casatoriei si unde ar trebui sa merg?
Multumesc Anticipat.




Alte discuții în legătură

Casătorie cu un cetățean nepalez Mihai9104 Mihai9104 \"\"\"Buna ziua, problema mea pe scurt este ca am fost casatorit intro tara straina cu o nepaleza si sunt venit in Romania de aproximativ 2 luni cu sotia ... (vezi toată discuția)
Acte casatorie cu un cetatean strain cristianciobanu6733 cristianciobanu6733 ce acte sunt necesare pt. casatorie cu un cetatean din kazakstan. Daca certificatul de nastere al cetateanului strain este de tip vechi cum trebuie atasata ... (vezi toată discuția)
Casatorie intre un cetatean roman si american pacq pacq Casatorie intre un cetatean roman si unul american: Acte necesare pentru castorie. Din cate am citit trebuie sa prezinte pasaport, certifict de nastere tradus ... (vezi toată discuția)