avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am 16 ani și fostul meu iubit mă şantajează cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am 16 ani și fostul meu iubit mă şantajează cu poze și că mă omoară... AJUTOR, vă rog!

Am 16 ani si el este major(are varsta de 21 de ani) el a fost primul meu iubit de la varsta de 12-13 ani si am avut incredere in el si i-am trimis acele poze indecente. Am aflat de curand ca el a trimis poza unei persoane si la randul ei persoana a dat-o mai departe...ma simt distrisa si mi-e rusine sa mai ies din casă, m-a amenitat de asemenea de multe ori ca ma omoara, si in trecut a mai tras in mine, stiu ca are diversi prieteni care se ocupa cu lucruri dubioase pentru ca mi-a spus ca daca m-as duce la politie sau daca as avea de cand sa o fac, nu voi avea cum fara limba si tendoane...nu vreau sa imi pun nici familia in pericol...ajutor!
Ultima modificare: Luni, 26 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 08:51, 28 Martie 2018
Doar prin intermediul poliției se poate rezolva situația.
Ati avea nevoie si de avocat ca sa puteti depune plângerea fără să va deplasati la politie si ca sa ceara urgentarea rezolvării cazului.
Ultima modificare: Luni, 26 Martie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa va anuntati parintii si impreuna sa mergeti la politie este singura solutie.Daca dai un search pe net o sa vezi ca au fost multe astfel de cazuri iar faptuitorii au fost pedepsiti.Datorita varstei si a credulitatii ai impresia ca cine stie ce interlop este fostul prieten ,el putand sa fie doar un mincinos care incearca sa te sperie..Ai sa vezi ca viata merge mai departe ceea ce pare acum o greseala , nu va mai conta peste un timp , important este sa iti faci curaj si sa vb cu familia si apoi cu politia.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plangerea penala este solutia, dar solicitati inainte ajutorul parintilor.
Pai se pare ca cea mai buna si singura solutie este sa apelezi la autoritati. Ei vor sti cum sa te protezeje atat pe tine cat si pe familia ta.
Individul a reusit sa faca un cumul de infractiuni. Solutia? Parinti+politie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de ajutor urgent - santaj minora cu poze intime GabrielaTiboldi GabrielaTiboldi Cineva îmi tot trimite mesaje pe Whatsapp în care îmi spune că are poze cu mine dezbrăcată sau în ipostaze indecente si ma amenință că o să le ... (vezi toată discuția)
Amenintare ionelar ionelar buna ziua..am o problema cu fostul prieten..ma ameninta ca ma omoara,ca atunci cand ma va vedea ma bate,ca ma claca pe cap.in plus ma santajeaza ca va posta ... (vezi toată discuția)
Ajutor! am o prietena care trimis niste poze/vid indecente(pozele ... Daaa. Daaa. Ajutor! Am o prietena care trimis niste poze/vid indecente(pozele cu ea dezbracata doar in partea de sus si videourile cu ea facand twerk) unei fete de 14 ani ... (vezi toată discuția)