avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Hartuire sexuala...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Hartuire sexuala...

Vă rog să mă ajutați să găsesc o modalitate de a scăpa pe o prietenă de un 'animal'... s-a întâmplat că acest bărbat a reușit să o seducă pe fata asta..erau toate bune până a profitat de Ea... Ea din cauza asta a prins ură pe El...problema cea mare e că bărbatul respectiv o terorizează toata ziua o sună şi o cauta peste tot...o urmăreste si o amenință că dacă nu stă cu el si nu ii se supune ii face rău la cei dragi Ei...(mă refer la familia fetei) Bărbatul are multe relații la poliție şi parcă face parte dintr-un grup de interlopi...toti se tem de el...si politia ii pe o mână cu el (poliția din comună) Intrebarea cea mare e : Care ar fi solutia de a scăpa pe fată de el? Ce se poate face ca să-i dea pace la fată si să nu-i facă vreun rău la careva din familie? Unde ar trebui să cer ajutor? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:56, 24 Octombrie 2016
Pare sa fie vorba mai mult de infractiunea de șantaj.

Poate sa fie însă hartuire dacă nu dovedește șantajul.

Trebuie depusa plangere la politie.
E bine sa aibă și avocat dacă individul are relații sau este interlop.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire.......posibil caz de boala psihica AlinaCristina85 AlinaCristina85 Prietenul meu este hartuit de 6 luni de zile de fosta lui prietena.....este o situatie destul de delicata deoarece el este casatorit si are 2 copii si are si ... (vezi toată discuția)
Ajutor-hartuire Cs    B Cs B Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: o cunostinta apropiata de a mea este hartuita de o fata: este urmarita in continuu, primeste mesaje ... (vezi toată discuția)
Hartuire sau ce? thieringe thieringe Buna am o problema in legatura cu familia fostei mele probleme care .... in ianuarie am avut o problema cu ei ca mau suntat si mau ameintat ca eu nui las fata ... (vezi toată discuția)