avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie de intretinere

Buna ziua! Am o hotarare judecatoreasca definitiva cu privire la pensia de intretinere copil minor. Am trimis hotararea angajatorului tatalui copilului. Angajatorul refuza sa faca proprirea. Ce trebuie sa fac in acest caz? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:32, 26 Martie 2018
Nu dvs sau angajatorul infiintati poprirea, ci un executor judecatoresc, la el trebuie sa apelati si doar daca tatal nu plateste de bunavoie.
Ultima modificare: Luni, 26 Martie 2018
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme plata pensie de intretinere, refuz retinere si virare de catre angajator ContSters36960 ContSters36960 Buna seara, am divortat prin acord, am un copil minor care a ramas in intretinerea mea, custodia este comuna iar instanta a hotarat ca tatal minorului sa ... (vezi toată discuția)
Ce acte trebuiesc trimise angajatorului pentru pensie de intretinere? Dobrin Brasov Dobrin Brasov Buna ziua! As vrea sa stiu ce acte trebuie sa trimit la firma sotului pt. plata pensiei de intretinere minor? si cine ar trebui sa trimita aceste acte : eu ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere minor andreeaene andreeaene buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie. in urma divortului instanta a hotarat ca fostul meu sot sa-mi plateasca pentru copil o pensie ... (vezi toată discuția)