Am facut o expertiza psihiatrica la cerere la INML Mina Minovici,intrucat am permisul de conducere retras pe motive medicale.Rezultatul si concluziile acestei expertize au fost comunicate serviciului circulatie rutiera.Cand am solicitat sa intru si eu in posesia unei copii de pe acest raport,am fost refuzat de catre ambele institutii.Care este procedura legala prin care pot totusi intra in posesia acestui raport si cui ar trebui sa ma adresez?
Nu s-a comunicat nici măcar onorariul, cu atât mai puțin plata. Nu apare în evidențele medicale ca având o patologie proximă datei actului contestat., Abia la aproape 2 decenii s-a pus un diagnostic de demență senilă - handicap ușor de către DGASPC.
Alături de dosarul care a stat la baza certificatului de la DGASPC s-a comunica și de către medicul de familie tot istoricul medical care confirmă că până la certificat nu a suferit de nici o bolă neuropsihică.
Cred că este o tergiversare și tocmai acești timpi posibil lungi sunt însuși scopul. Am înețeles să mă aștept la circa 6 luni.