avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... A căzut jumătate din casa.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

A căzut jumătate din casa.

A căzut jumătate din casa din cauze naturale, sunt obligata sa fac proiect de demolare și sa plătesc taxe la cadastrul primăriei pentru a o demola complect?
Cel mai recent răspuns: roxananicoletaarh , utilizator 19:00, 26 Martie 2018
Daca intentionati demolarea constructiei este necesar sa solicitati autorizatie de demolare
Cereti certificat de urbanism de la primarie si luati legatura cu un inginer de structura pentru a va face expertiza prin care sa constate starea actala, urmand apoi sa faceti cerere demolare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie nicole852107 nicole852107 buna ziua,vreau sa repar o cladire si sa-i schimb destinatia,este vorba de un grajd.vreau sa-l repar,si sa-l mansardez.in aceasta,sa fac o ... (vezi toată discuția)
Cadastru dupa modificare apartament ang671 ang671 buna ziua,eu am o problema legata de cadastru. mi s-a respins dosarul pe motiv ca in apartamentul meu s-a spart un perete din bca care despartea bucataria de ... (vezi toată discuția)
Intrarea in legalitate a unei constructii gmnicolau gmnicolau Am demolat o casa veche ,propietate personala,in 2003;am depus atunci actele la primarie ,primind doar \"Certifactul de urbanism\".Apoi am contactat o persoana ... (vezi toată discuția)