avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Refuz vacanta impreuna cu tatal.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Refuz vacanta impreuna cu tatal.

Buna ziua,
Am discutat cu fosta sotie, cu care am un copil de 9 ani, programul pentru vacanta de vara, spunadu-i si intreband daca este ok sa plecam intr-o anumita perioada.
Pana acum de 4 ani nu a fost o problema, existand intelegere pentru vavante de vara sau iarna, in tara sau strainatate.
Dar acum am primit raspuns ca copilul nu poate pleca cu mine intr-o tara straina deoarece mama copilului nu are bani sa-i asigure aceleasi conditii de vacanta.
Am ramas perplex deoarece eu ar trebui sa plec cu prietena mea si cu copilul acesteia fara copilul meu fara de care nu am plecat in nici o vacanta prelungita.
Reactia copilului meu cred ca o sa fie foarte intensa, de gelozie si a celuilalt copil, de dezamagire, copii intelegandu-se foarte bine, fiind de varste apropiate.
Avem custodie comuna fara program de vizitare.
Ce pot sa fac?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Divortata, cu un copil, vreau sa plec din tara definitiv impreuna cu fiul meu krisss27 krisss27 sunt divortata de 4 ani, am un copil de 7 ani si vreau sa plec din tara definitiv impreuna cu fiul meu. am custodia copilului dar el are drept de vizita. ... (vezi toată discuția)
Prin ordonanță președențiala se poate obține un document ... Pavely Pavely Prin ordonanță președențiala se poate obține un document oficial prin care sa se poată scoate minorii din tara fără sa fie nevoie de acceptul ... (vezi toată discuția)
Vizita minori alinaio alinaio am divortat si am o fetita care ia fost incredintata sotului eu locuiesc in italia si vreau sa deschid actiune pt dreptul de vizita as dori sa stiu daca el nu ... (vezi toată discuția)