avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cearta in familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cearta in familie

Sotul meu bea incontinuu, face scandal in casa si isi cheltuie pensia pe bautura.Au fost si momente cand m-a batut, am ajuns de doua ori sa chem politia iar acum are un proces deschis.A primit si o amenda pentru deranjarea ordinii si linisti publice, cand a venit pentru prima data politia.Ma jigneste ,nu se mai ocupa de ingrijire copiilor si spune ca nu este obligatia lui sa aiba grija de copii, ca este responsabilitatea mea.El este bolnav, asa ca eu sunt singura care aduce venituri in casa de aproape 3 ani.Primeste pensie de doar 3 luni.Sunt momente in care bate cu pumnul in mobila si spune ca este a lui, sa nu punem mana pe ea, sa nu mai mananc mancarea lui.Imi spune sa plec din casa, ca eu nu am nici-un drept asupra casei, ca este casa lui <br>
Ce pot face in situatia aceasta?Ce drepturi am asupra casei (este trecuta pe numele socrului, dar casa este facuta de noi)?In cazul in care ma voi muta cui ii vor reveni copiii?
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 17:36, 26 Martie 2018
In functie de circumstante, s-ar putea sa obtineti o desfacere a casatoriei din culpa excusiva, custodie asupra copilului/copiiilor, etc....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, am o intrebare, eu cu sotul meu suntem despariti ... CristinaGabriela188 CristinaGabriela188 Bună seara, am o intrebare, eu cu sotul meu suntem despariti de 10 ani, acesta a renuntat la copii si nu a platit niciodată pensia alimentara, pe langa asta ... (vezi toată discuția)
Probleme cu tatal copilului daria77 daria77 Buna ziua Acum un an am divortat la notar, s-a facut si partajul, avem 2 copii minori, avem custodia comuna a lor. In coventie s-a precizat ca eu sa il las sa ... (vezi toată discuția)
Obtinere custodie minor carmad carmad Am o ruda care are un minor de 2 ani si 9 luni si o fata de 14 ani. Este despartita si de cateva luni bune a cunoscut pe internet un invidiv care se comporta ... (vezi toată discuția)